Rakennuskonealan näyttely-yhdistys ry

RNY APURAHA

Yhdistys jakaa vuosittain apurahaa alan opiskelijoille ja oppilaitoksille.  Yhdistyksen johtokunta käsittelee kaikki kirjalliset hakemukset ja tekee päätöksen apurahan myöntämisestä.  Johtokunta voi halutessaan myöntää haetusta apurahasta vain osan.

 

Apurahan myöntämisessä ovat etusijalla maanrakennusalan opiskelijat ja oppilaitokset, mutta maanrakennusalaa lähellä olevia ammatteja opiskelevat oppilaat ja oppilaitokset voivat myös lähestyä yhdistystä ja hakea apurahaa.

 

Apurahalla voidaan tukea esim. menestyvää opiskelijaa stipendin tavoin.  Toisaalta oppilaitos voi apurahalla rahoittaa osan jo päätetystä luokkaretkestä.  Apurahan myöntämiselle voi olla muitakin syitä, kunhan perustelut ovat riittävät ja johtokunta katsoo sen täyttävän yhdistyksen kriteerit.

 

Yhdistys ei sitoudu vastaamaan tehtyyn hakemukseen tietyssä ajassa, vaan hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.  Yhdistys pyrkii kuitenkin käsittelemään hakemukset mahdollisimman nopeasti, mutta aina viimeistään seuraavassa vuosikokouksessa maaliskuussa.

 

Apurahaa voi hakea täyttämällä ja lähettämällä tämä lomake.

 

 


Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia.


Henkilön/oppilaitoksen nimi
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Perustelu tai selvitys apurahan hakemiseksi
Milloin apurahalle on tarve (pvm)
Haetun apurahan suuruus
Jouko Pihlaja             +358 500 708787